Nagyításhoz kattintson a képre!

Gerilla Gourmet - kulináris Rock n Roll

Gerilla Gourmet – kulináris Rock & Roll Szegeden 2019. április 12-14. között. Gourmet életérzés mindenkinek, csúcsminőségű alapanyagokból készült ételek, extravagáns ízek, street food orgia és interaktív gerilla-látványkonyha Magyarország és Szeged elsőszámú chefjeivel.

2019. április 12-13-14.
Széchenyi tér, Szeged

Gasztrogalaxis épül Szegeden, hiszen jön a 2019-es Gerilla Gourmet olyan hihetetlen dolgokkal, mint:

Talán az ország legnagyobb streetfood kánaánja, minden olyan dologgal, amit eddig csak a TV-ben láthattatok vagy a YouTube-on. Bepöccentjük a Foodtruck-okat is, és semmi olyan élet-lélek pusztító dolog nem lesz, ami miatt foghatnátok a fejeteket. Itt minden az lesz, aminek látszik. A hús hús, a zöldség zöldség, nem lesz elemezgetés.

Hogy az ipari mennyiségű kaját lelehessen valamivel öblíteni az ország legkomolyabb kraftbeer sör kínálata, kézműves borok és parádés pálinkák várnak Benneteket a helyszínen.

Biztosan sokan gondoltatok arra, hogy mennyire tuti lenne megtanulni és elsajátítani egy-két galaxis romboló ötletet. Ebben is segíteni fogunk, hiszen Magyarország non plus ultra séfei fogják átadni tudásukat az interaktív látványkonyha keretein belül, és felgyújtják azokat a bizonyos ízlelőbimbókat.

És a legfontosabb:
...itt nem lesz mellébeszélés, azt eszed , amit látsz
...itt nem lesz műanyag, abban max tároljuk a kaját
...itt Szeged a Gasztro fővárosa elhozza nektek a valódi ételeket, kérdések nélkül
  

Települések Szeged közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia
helyszín
  • Dél-Alföld
Település ismertető
  • Szeged

    Szeged Csongrád megye székhelye, a Dél-alföldi Régió központja, Dél-kelet Magyarország legnagyobb települése, amely a Tisza és a Maros összefolyásánál helyezkedik el Budapesttől minte...

Szállások Szegedenés környékén


Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu