Nagyításhoz kattintson a képre!

A Mikulás hajója Szegedre érkezik!

A régióban egyedülálló program során Mikuláshajó járatok indulnak a Mikulással és Krampuszaival.

Erre jár a Mikulás! A Szegedi Miniszínház előadása a Hegyalja motoros fedélzetén. Fedezd fel a csodálatos téli Tiszát Szegeden és légy részese te is a Mikuláskalandnak a Szegedet övező vizeken. Vidám mesevilágba csöppenhetnek a résztvevő gyerekek és felnőttek, ahol az előadást követően minden gyermeknek személyesen, egyesével a Mikulás adja át az ajándékot, közben pedig közösen megbeszélik az elmúlt esztendőben történteket néhány szóban. A program végén mindenkinek lehetősége nyílik a szereplőkkel egy fotót készíteni emlékül, a varázslatos út végén.

Várok mindenkit a fedélzetre!
A Mikulás

HAJÓINDULÁSI IDŐPONTOK SZEGEDEN (11:00, 13:00 ÉS 15:00-KOR) A MIKULÁS HAJÓJA NOVEMBER 30-ÁN, DECEMBER 1-ÉN, 2-ÁN, 5-ÉN ÉS 6-ÁN INDUL, 11:00, 13:00 ÉS 15:00

Amennyiben a hajó köd, vagy egyéb előre nem látható tényező miatt nem tud elindulni, úgy az előadás megtartásra kerül és minden résztvevő egy következő évben beváltható hajójegyet kap ajándékba.

JEGYÁRAK

Gyermek: 2.500 Ft/fő, mely tartalmazza az ajándékcsomagot.
Felnőtt (kísérő): 3.000 Ft/fő
Gyerekcsoportok pedagógus kísérői részére ingyenes

A jegyet váltani a fent meghirdetett időpontokra lehetséges, a programon való részvétel kizárólag az arra az időpontra váltott jeggyel történhet. A jegy tartalmazza hajóút, az előadás és az ajándékcsomag árát (gyermekek esetében). Minden jegy egy meghatározott időpontra és járatra szól, más időpontban felhasználni nincs lehetőség. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a helyszínen kizárólag abban az esetben tudunk jegyet értékesíteni, ha nem fogytak el elővételben, ezért kérünk mindenkit, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett elővételben váltsák meg jegyeiket online vagy a megadott helyszíneken.

Jegyárusító helyek
Szegeden november 12-től az IH Rendezvényközpontban (6721 Szeged Felső Tisza-part 2.) Tel: 06-62-423-638

PARKOLÁS
Parkolás korlátozott számban ingyenesen a rakparton, vagy fizetős parkoló a belvárosban.

A hajó a Roosvelt tér alatti kikötőből indul.Szegedi programok

 

Települések Szeged közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Szeged
 • CÍM
  A hajó a Roosvelt tér alatti kikötőből indul.
 • TELEFON
  47 552 187,
 • NYITVATARTÁS
  11.30-12.06 - 
Programtípus
 • Családi programok, Egyéb szórakoztató programok
helyszín
 • Dél-Alföld
Település ismertető
 • Szeged

  Szeged Csongrád megye székhelye, a Dél-alföldi Régió központja, Dél-kelet Magyarország legnagyobb települése, amely a Tisza és a Maros összefolyásánál helyezkedik el Budapesttől minte...

Szállások Szegedenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu