Partfürdő Strand és Kemping - Szeged

látnivalók Szegeden

Partfürdő Strand és Kemping - Szeged

A Tisza újszegedi oldalán található strand és kemping 13 hektáros területen május 1-től szeptember 30-ig fogadja a vendégeket. A lapályos parton napozásra, sportolásra, a parkosított árnyas fák alatt hűsölésre, kikapcsolódásra nyílik lehetőség. A belváros 10 perc sétával elérhető.

A Tisza újszegedi oldalán található strand és kemping 13 hektáros területen május 1-től szeptember 30-ig fogadja a vendégeket. A lapályos parton napozásra, sportolásra, a parkosított árnyas fák alatt hűsölésre, kikapcsolódásra nyílik lehetőség. A belváros 10 perc sétával elérhető. A gyógyulni vágyók mindenkor szívesen időznek a 416 négyzetméter vízfelületű 120 cm mély ülőpadkás gyógymedencében.

Újszeged természetes gyógyászai kincse az 1551 méter mélyről a felszínre törő, 70 C hőmérsékletű nátrium-hidorkarbonátos Dóra víz, mely minősített gyógyvízként elsősorban csontritkulásban szenvedőknek, belgyógyászati problémákkal küzdőknek ajánlott. Sportolásra, úszásra a fürdő 50 méteres feszített víztükrű úszómedencéje alkalmas, a gyermekek a sekély vizű pancsolókban való fürdőzést élvezhetik.

A strand területén elsősegélynyújtó hely, futballpálya, strandröplabda pályák, büfék, vendéglátó egységek találhatóak. Kijelölt tűzrakó helyeken bográcsozásra és szalonnasütésre is van lehetőség. A Partfürdő közvetlenül összekapcsolódik a szomszédos, aktív élménymedencével rendelkező Ligetfürdővel valamint a gyógyászati szolgáltatásokat is nyújtó Gyógy- és Termálfürdővel. Vendégeinknek szabad átjárást biztosítunk mindkét létesítménybe.

A stranddal közös területen 700 fős kemping üzemel, mely várja a sátorral, lakókocsival érkezőket. 2-3 ágyas, apartman jellegű, többségében saját konyhával, fürdőszobával rendelkező üdülőházakban 130 fő részére tudnak egyidejűleg szállást biztosítani.

Cím: Szeged, Közép kikötő sor
Tel:62/430-843; 62/430-429
Település ismertető
  • Szeged

    Szeged Csongrád megye székhelye, a Dél-alföldi Régió központja, Dél-kelet Magyarország legnagyobb települése,...

Szegedi és környéki programok

Szállások Szegedenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu